Снимка: Народно събраниеЦвета Караянчева се включи по телефона, за да оправдае

...
Снимка: Народно събраниеЦвета Караянчева се включи по телефона, за да оправдае
Коментари Харесай

Цвета Караянчева за скандала със Системата ни убива: Лъжа е, че майките не са допуснати до парламента

Снимка: Народно заседание

Цвета Караянчева се включи по телефона, с цел да оправдае лъжите на Антон Кутев, който участваше в утринния блок на бТВ. Тя реагира още веднъж остро по тематиката с нахлуването на майките от " Системата ни убива " в постройката на Народното събрание, написа Novini.bg. 

Караянчева сподели, че дамите са били позволени до деловодството. 

" В 10 ч. внесоха декларацията и тя бе отправена към всички народни представители. Да ме упреква (Кутев, бел. ред.), че аз съм нареждала нещо на НСО... НСО си извършват отговорностите "  

Председателят на Народното събрание сподели, че от февруари има заповед на здравния министър, въз основата на която всяко държавно институция издава свой заповеди за пропускателния режим.

" Лъжа е, че майките не са били допускани. Виждате, че и детенцето беше вътре с майка си. Има устав в Народното събрание, в който се споделя, че откакто клиент завърши срещата си, в границите на 30 минути би трябвало да напусне. Не мисля, че дамите по някакъв метод са били бити или ритани ", разяснява Караянчева.

Тя бе безапелационна - обстановката се употребява от Мая Манолова и БСП.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР